Филтриране на вода

Филтриране на вода

виж продукти
Помпи, помпени системи и хидрофори

Помпи, помпени системи и хидрофори

виж продукти
Отопление и охлаждане

Отопление и охлаждане

виж продукти

Доставка, цена, начин на плащане

Начин на доставка: Стоките се доставят с куриерска фирма SPEEDY или ЕКОНТ на посочения от Вас адрес или офос на куриер за доставка на територията на Република България. В определени случаи, например за обемни пратки, доставката може да се извърши и от други превозвачи.

 

Срок за доставка: Доставката на налични стоки се извършва в срок от 1 до 5 работни дни. За стоките, които се доставят по заявка на клиента от производител, ще бъдете предварително уведомени.

 

Цена за доставка: При поръчка на стойност 280 лв или по-голяма,  доставката за територията на Република България е безплатна. Изключения правят Резервоарите за вода, Соларна течност-монопропиленгликол, туба 20кг, Таблетирана сол за омекотителни системи, чувал 25кг - тяхната доставката се поема от клиента след предварително уточнение! При поръчки на стойност под 280 лв  цената на доставката е фиксирана -15 лв.

 

Цени: Всички посочени цени са в български лев (BGN) и включват ДДС.

 

Начини на плащане: В процеса на поръчката можете да изберете начина на плащане: със заплащане на куриера в брой или с банкова карта или авансово с банков превод по сметка.

 

Фактуриране: При желание на клиента се издава данъчна фактура по ЗДДС винаги, когато са попълнени необходимите реквизити в специализираните полета преди финализиране на поръчката. Не е възможно издаване на фактура на по-късен етап.

 

Гаранционен срок: Гаранционният срок е посочен за всеки продукт. Ако не е оказан конкретен гаранционен срок, то той се счита 24 (двадесет и четири) месеца от датата на поръчката. Изключение правят консумативите и резервните части.