Филтриране на вода

Филтриране на вода

виж продукти
Помпи, помпени системи и хидрофори

Помпи, помпени системи и хидрофори

виж продукти
Отопление и охлаждане

Отопление и охлаждане

виж продукти

За нас

Екипът на фирмата е с над 10 години опит в сферата на пречистване, филтриране, омекотяване на водата, пренос на чисти и отпадни води, отопление, охлаждане, вентилация и пречистване на въздух.

Създадохме електронния магазин CONTROL-WATER.BG за удобство на нашите клиенти.

Предлагаме широко портфолио от световно признати марки и техните продукти, които са гаранция за качество и успех при изпълнението на заданията.
Сред тях са над 40 престижни компании - производители от Европа и САЩ: Grundfos, Pentair, Piusi, Eko-Air, MUT Meccanica, FARG, Mac3, BRV MODVLVS, OKU Obermaier, SITA, Cintropur, Airwatec, Atlas Filtri, Sferaco, Lux Italy, Vortice, WATTS. Помпи, бустер помпи, сондажни помпи, противопожарни помпи, помпи за отпадни води, филтри, омекотителни системи, елементи за вода, въздух, горива, арматури, отоплителна и вентилационна техника, пречистватели за вода и въздух.

Основен принцип в нашата дейност е предлагане на оборудване и услуга, съгласно конкретните нужди на клиента и реализиране на индивидуално решение, което в максимална степен задоволява изискванията му.
Ние вярваме, че добре свършената работа и доволният клиент са най-добрата реклама за нашата работата , и непрекъснато се стремим да увеличаваме удовлетвореността на клиентите и качеството си.